Détail collection |

Détail is een Belgisch modelabel van lederwaren en accessoires. Achter Détail staat het koppel Bob en Céline, twee creatieve zielen. De natuurlijke materialen staan centraal “Imperfections are the beauty of nature.” Dit beschrijft hun merk dan ook volledig.

Alle tassen worden in België ontworpen en met de hand vervaardigd in ateliers in India. Détail vindt het belangrijk om een ‘eerlijk’ en ‘uniek’ product op de markt te brengen. Daarom werkt men enkel met natuurlijke en duurzame materialen en wordt er bijzonder veel aandacht geschonken aan de manier waarop het product tot stand komt.

Alle tassen van Détail worden gemaakt van gerecycled leer waardoor iedere tas UNIEK is  ! Imperfection is the beauty of nature.

Vandaar het motto:   “I’m not perfect …… I’m a original” !

Fien Pura Bellezza

FIEN Pura bellezza is een merk dat sinds 2 jaar bestaat en staat voor pure schoonheid. Een merk dat gebruik maakt  van natuurlijke & pure materialen.

FIEN jewels zijn anders dan anders.  Streetstyle, High Fashion Chique , Urban city en ingetogen elegantie : Je vindt het allemaal terug in de eigenzinnige collectie van FIEN. Sieraden die zijn ontworpen met een knipoog! Er wordt gebruik gemaakt van half-edelstenen als agaat en chalcedony , maar ook van buffelhoorn en ebbenhout. FIEN kent twee stijlen de Pure lijn & de Bellezza lijn.

UNIEKE FIEN jewels zijn onder andere creolen (zwaar verguld), verkrijgbaar in (rosé) goud en zilver. Aan deze creolen hangen unieke elementen gemaakt van oa geslepen half-edelstenen, bone, buffelhoorn, parelmoer shell en agaat. Alle jewels zijn handgemaakt en worden vervaardigd in diverse landen in de wereld.

De retailprijzen van de collectie liggen tussen de €39, – en €149,-

De jewels van FIEN Pura bellezza zijn vernieuwend en sprankelend!

NOOSA

Het lifestyle merk achter de succesvolle armbanden, riemen en tassen met de unieke Chunks®. Prachtige drukkers, handgemaakt van mooie natuurlijke materialen.
Op de verwisselbare Chunks® staan positieve symbolen uit verschillende culturen en tradities van de wereld. Hierdoor wordt elk item uniek en krijgen Noosa- amsterdam sieraden een persoonlijke waarde en betekenis. Je kan je eigen verhaal vertellen:
Denk hierbij aan herinneringen, gebeurtenissen die je wil vieren, waar je dankbaar voor bent, mijlpalen en wensen.

Noosa-amsterdam werkt zoveel mogelijk met natuurlijke materialen en volgens de fair trade principes . Hiermee helpen zij vrouwen in Nepal een eerlijk bestaan op te bouwen en zo hun gezin kunnen onderhouden.

De collectie bestaat inmiddels uit Original, Petite, tassen, een silver jewelry collectie en sinds kort het nieuwe concept RELIC !
De jewelry collectie bestaat uit ringen, oorsieraden en colliers allen fair trade gemaakt van gerecycled zilver. De verfijnde sieraden met een edgy, stoere, maar ook zeker zeer vrouwelijke look zijn uitgevoerd in glad zilver, geoxideerd zilver of verguld ( 4 micron) zilver. De collectie is gebaseerd op symbolen en tradities vanuit diverse culturen over de hele wereld.
RELIC is the new kid on the block van NOOSA, een beetje rebelse Zilveren sieraden collectie, waarbij je door middel van de RELICS ( verwisselbare bedels) je sieraad helemaal in jouw stijl kan samenstellen.

N&L

Een merk met unieke en eigentijdse met de handgemaakte sieraden die met een bijzonder gevoel en oog voor detail zijn ontworpen.

De twee ontwerpsters Nanette en Madelon hebben een intense passie voor sieraden en fashion. Vanuit deze gezamenlijke liefde creëren ze elk seizoen de mooiste sieraden van natuurlijke edelstenen, leer, hoorn en parelmoer. Het doel van Nanette en Madelon is om onderscheidende sieraden te maken die je persoonlijke look en stijl versterken.

De zorgvuldig uitgekozen materialen ,gedurfde originaliteit en creativiteit komen elk seizoen te samen in een prachtige collectie oorsieraden, colliers en armbanden.

Retailprijzen van €19,95 tot € 59,95

MAS Jewelz

Más betekent ‘meer’ in het Spaans; meer dan een armbandje, meer dan een cadeautje, meer maten, meer liefde, meer geluk. Op zoek naar rust en inspiratie in Ibiza, kwam het idee voor MAS jewelz. Mooie sieraden met een flinke dosis positieve energie.

Een sieraad is persoonlijk, het moet bij je passen. De armbanden en kettingen van Mas jewelz zijn gemaakt van verschillende halfedelstenen, allemaal met zorg geselecteerd. Iedere steen heeft zijn eigen betekenis. Kies het sieraad met het verhaal dat bij je past. Ga voor een korte ketting met een klein steentje of kies een grote, opvallende steen in prachtige kleuren. De bijpassende armbanden maken de set compleet. Alle sieraden worden geleverd op een kaartje met de betekenis van de steen.

De retailprijzen van de collectie starten bij €17,50